Sayfalar

3 Kasım 2011 Perşembe

El Jimador Bartender Cup

 
Türkiye’nin en iyi barmeni “El Jimador Bartender Cup” kapsamında jüri üyeleri tarafından 27 Ekim Perşembe günü The Office@Asmalı’da seçilerek Londra’da yarışmaya hakkı kazandı!

İlk defa ön elemeleri İstanbul’ da düzenlenerek belirlenen Türkiye’nin en iyi barmeni, 2. El Jimador Bartender Cup’ta Londra’da Avrupa’nın onaltı ülkesinden gelen barmenler arasında Türkiye’yi temsil edecek. El Jimador Bartender Cup, The Great European Tequila Challenge’ı kazandığı takdirde, tekilanın anavatanı Meksika’ya ve destansı Casa Herradura’ya unutulmaz dört günlük bir seyahat kazanacak!

Tempo Dergisi yayın direktörü İlhan Demiriz, Vatan Gazetesi köşe yazarı Teoman Hünal, Reina’nın kurucu ortaklarından Ali Ünal , Brown Forman Satış Müdürü Tufan Sükan ve Mixolojist Ertan Engin‘in jüri olarak yer aldığı yarışmada  27 Ekim Perşembe günü The Office @ Asmalı’da El Jimador 1. Türkiye Yarı Final Yarışması için en iyi 11 barmen adayı tüm hünerlerini sergilediler. Birbirinden lezzetli El Jimador kokteylleri, Meksika yemekleri, sürpriz konuklar ve showlar ile hem keyifli hem de çekişme dolu bir gün geçirdiler!

Günün sonunda El Jimador’un birbirinden seçkin jüri ekibi tarafından seçilen, El Jimador 1.Türkiye Yarı Final Yarışması 1.’si Biber Nişantaşı’ndan Esra Çakır, Londra’da düzenlenecek olan The Great European Tequila Challenge’da Türkiye’yi temsil etme hakkını kazandı.




Maja Davet olarak bu organizasyonda Tex-Mex mutfağından çeşitli lezzetler sunuldu :)

Buyrun resimler ;


Nachos Crispy Chicken with Cheddar
Beef Quessadilla

Nachos&Cheddar Jalapeno with Salsa and Guacamole

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder